Barnvagnar hos Pyret och Snäckan

Jag är allt för ung för att tänka på att skaffa barn, men jag har ett par vänner som är äldre än mig och de väntar just nu sitt första barn. Vi har tillsammans kikat efter barnvagnar och hjälp, det är ju rena djungeln. Vet ni hur många olika ställen som säljer barnvagnar och vet ni hur många modeller det finns! Till slut så hittade vi ett ställe som verkade bra. De har inte överdrivet många modeller av barnvagnar, då de satsar på kvalitet istället för kvantitet. Företaget heter Pyret & Snäckan och startades av Hanna och John Hadenius 2011. Mina vänner funderade på om de ska satsa på en Bugaboo Bee5 som verkar vara en riktigt bra vagn.

Bra villkor på köpet av barnvagn

Hos Pyret & Snäckan är det tryggt att handla. De erbjuder bland annat:

  • Produktgaranti 1-2 år
  • Ångerrätt i 30 dagar
  • Förlossningsgaranti
  • Snabba leveranser
  • Bra priser

Pyret & Snäckan har tre nyckelord och dessa är kvalité, god service och snabba leveranser. Det är precis vad du får om du handlar din barnvagn eller andra produkter hos dem.

Skaffa allt du behöver hos Pyret & Snäckan

Pyret & Snäckan har inte bara barnvagnar utan även tillbehör till barnvagnarna samt andra produkter som behövs till ett litet barn. Det finns bilbarnstolar, produkter för matning, amningskuddar, skötbäddar och babyvakter. Det verkar enkelt att beställa på nätet och få hem det på bara ett par dagar.

27 jan 2016

© 2021 Inwe.se. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.