Bil, ett måste!

För mig är det otroligt viktigt att ha en bil som fungerar som den ska. Jag använder min bil dagligen och kör många mil per år. Nu börjar den dock ge med sig lite och istället för att laga den så ska jag nog investera i en nyare bil! Det börjar bli dags för det. Jag kikade lite på Bilweb.se och sprang då på en bilfirma som heter Jonsson Bil. De säljer dels begagnade bilar från flera olika märken, men det visade sig att de även har bytbil.com och helt nya Peugeot, som de är auktoriserade för att sälja. Nu funderar jag på om jag ska åter igen köpa en begagnad bil, eller om jag ska investera i en helt ny bil. Det kan vara värt att köpa en Peugeot från Jonsson Bil, då man dessutom kan få hjälp av dem även efter köpet. De har nämligen även:

  • Serviceverkstad
  • Plåtverkstad
  • Reservdelar
  • Däckhotell

Att kunna ha möjlighete till service och annat är ju himla smidigt!

Sociala medier

Kikade på Facebook för att se om Jonsson Bil fanns där och de gjorde de. Tycker det är bra att kolla upp företag och sånt via sociala medier, man får liksom en bättre bild av dem på nåt sätt.

Bilköp?

Tror jag ska ta mig till Nasta utanför Örebor, där Jonsson Bil håller till och kika på deras bilar och kanske ta en körtur, så kan jag bestämma mig efter det om det blir en helt ny bil eller inte.

21 Sep 2015

© 2024 Inwe.se. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.