En bra mekanisk verkstad

Är det så att du är på jakt efter en bra mekanisk verkstad? Då har jag en som jag kan rekommendera. De heter Axido. Du kan kolla på deras sida, som är axido.se. Detta förtag sysslar med svarving, fräsning, kuggfräsning samt att de även gör en hel del annat. Axido har många års erfarenhet av sin bransch, så du kan vända dig till dem och veta att du kommer att få exakt det du behöver ha.

Axido har bra och kostnadseffektiva förslag och produkter samt att hos dem så jobbar det ingenjörer och maskinoperatörer som känner till tekniken bakom det som de producerar.

Många bra tjänster 

Hos Axido och på deras mekaniska verkstad så kan du få den hjälo du behöver. Bland annat med att ta fram olika sorters detaljer eller ta fram hela produkter med om det är vad du behöver. Axido gör många olika sorters svarvjobb samt att de tillverkar en massa olika sorters kuggar. På deras verkstad finns det även flera CNC styrda fräsar och maskiner.

Mycket av tillverkningen hos detta företag är automatiserad så de har möjlighet att även tillverka produkter under natten med. Det gör att det blir mycket kostnadseffektivt att använda dig av detta företag. 

Axido jobbar med flera olika sorters material så som rostfritt stål och brons- och mässingslegeringar. Hos dem kan du få hjälp med svarvning av olika material samt även fräsning av olika material.

Besök gärna deras hemsida om du vill veta mer om deras olika tjänster.

28 Jun 2022

© 2024 Inwe.se. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.