Bra kostråd att ta till er

Är det så att du funderar på att ta tag i detta med träningen, äta rätt och börja må bra, vänta inte, kör igång. Läs mer om bra kosttillskott på fitline-pminternational.se. Sedan kan du ta till dig lite av de kostråd jag ska ge dig här nedan. 

Först, nolla intaget av godis, glass, kakor och bullar. Det är självklart att man ska unna sig ibland, men ska du ner i vikt är det här du ska skära ner.

Hälften av det du äter, det bör komma från frukt och grönsaker. Minska portionerna, fyll ut med grönt. Det är mindre kalorier, men du håller dig mätt.

Fler bra råd om kost

Det är bra om du äter proteinrik mat regelbundet under dagen eftersom detta mättar bra per kalori. Variera mellan kvarg, keso, ägg, fisk, kyckling, bönor och linser.

Dra ner på fett, då det ger dubbelt så många kalorier per gram än kolhydrater och protein.

Ät fiberrika kolhydrater, då fibrer mättar samt är bra mat för de goda bakterierna i magen. 

Om du är vrålhungrig när du börjar äta kommer du ha svårare att stå emot det eventuella vita brödet eller feta såser som står på bordet. Ta gärna en morot eller en paprika innan maten så är du lagom hungrig till middagen.

Se till att bara äta en enda portion mat. Ta inte om! Sedan sluta upp med att dricka dina kalorier. Oavsett om drycken är näringsrik eller inte kommer den inte mätta lika bra som fast föda. Ät därför hellre frukten hel istället för att dricka i smoothies eller juicer 

3 Sep 2019

© 2024 Inwe.se. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.