En inverter är smart att ha hemma

En bra grej jag nyligen hörde talas om är en så kallad inverter. En sådan kan man ha för att omvandla ström till den sorts el man har behov av. Sådana säljs av bland annat Inverterbutiken, klicka här för att kolla in dem. Inverter kallas även för växelriktare. Dessa finns på industrier och olika företag, men man kan även ha en sån hemma, eller med ut i sin husbil eller husvagn. Den är bra för att omvandla strömmen och fungerar som ett slags batteri kan man säga. Man kan använda den om det inte finns ett eluttag nära där man är, eller om det är strömavbrott.

Med en inverter kan man omvandla strömmen i ett eller flera bilbatteri till 230V.

Smarta produkter

Hos Inverterbutiken finns det inte bara växelriktare utan de har även andra bra produkter såg jag. De har till exempelvis solceller. Är ju bra att skaffa om man har eget hus och vill kunna producera egen ström. Solceller är ett miljövänligt sätt att skapa el på. I längden så sparar du en hel del pengar på det. D

Inverterbutiken har även batterier av olika slag så väl som att de även har ett utbud av en massa andra bra saker. Som till exempel laddare för elbilar. Om du har en elbil är det ju bra att kunna ladda upp den på ett bra sätt och det gör du med en elbilsladdare. Just en elbil har jag själv funderat på att skaffa. 

22 Jan 2021

© 2024 Inwe.se. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.