För kvinnor som behöver hårborttagning i Stockholm

Jag vill tipsa om något för kvinnor som lider av överdriven hårväxt. Har en vän, som tidigare hade mycket problem med detta och hon ville att jag skulle låta andra få veta att det finns hjälp att få! Om man är en kvinna som lider av behåring i ansikte och på andra ställen på kroppen i ett manligt mönster, så kan det vara hirsutism. Detta stimuleras av manliga könshormoner men kan även bero på en bakomliggande sjukdom. Om man genomgår en förändring i kroppen, så som pubertet, graviditet eller att man hamnar i klimakteriet så kan man få hirsutism. Det är inte farligt, men många kvinnor lider av det. Med HårborttagningStockholm.nu kan du som har problem, få hjälp!

Permanent hårborttagning och andra behandlingar

Hos Leilas Hudvård och Hårborttagning kan du finner du permenet hårborttagning. Leila Rännbäck som driver salongen använder sig bland annat av IPL och diatermi-behandlingar. Utöver hårborttagning erbjuder hon även:

  • Hudvård
  • Ansiktsbehandling
  • Manikyr och pedikyr samt fotvård
  • Vaxning
  • Massage

Så om du är en kvinna som känner att du har behov av permanent hårborttagning, se till att boka in en tid hos Leila. Även du som inte lider av överdriven hårväxt, kan vaxa benen eller få en så kallad brasiliansk vaxning. Andra behandlingar är även det inte fel att boka. En skön massage för att stressa ner, eller få dina fötter och händer väl omhändertagna. Att njuta av en ansiktsbehandling är inte heller det fel att göra.

31 Aug 2015

© 2024 Inwe.se. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.