Jag ska bli moster

Jag är så glad, min syster ska ha barn! Hon och hennes sambo har försökt i ett par år nu att bli gravida och nu så äntligen har det så att säga tagit sig. Hon är nu i fjärde månaden och magen börjar växa på henne. Hon sa det att nu börjar det bli lite problem med kläder och att det hon hr hemma inte passar. Så hon bad mig om hjälp med att hitta bra gravidkläder. Hon vet ju att jag har bra koll när det kommer till mode och kläder. Det är ju så, att bara för att man är gravid, så vill man ju inte ha på sig vad som helst.

Bra butik på nätet

Efter lite sökningar så hittade jag en bra butik på nätet. Den heter Love Milk. I denna webbutik finns det en massa bra mammakläder och gravidkläder. Så jag ska visa denna sida för min syster. Tror att hon kommer att gilla det hon ser. De har även snygga amningsklänningar och tröjor med. Så det är ju perfekt för både under graviditet och sedan när hon ska amma.

Spännande med bebis

Det är så spännande att det ska komma en bebis och att jag ska bli moster. Jag ser fram emot detta och att kunna köpa kläder senare till barnet. Vi får väl se om det blir en flicka eller pojke. Lite hoppas jag på en tös, så att man kan köpa söta små klänningar, men huvudsaken är att det är ett friskt barn!

25 Mar 2019

© 2024 Inwe.se. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.