Prylar till bilen behövs alltid

Jag gillar inte att backa med bilen, inte så att jag inte kan alltså. Jag gillar det bara inte. Jag vet inte exakt varför men jag tror nog det kan handla om att man inte har full kontroll. Man ser ju inte allt som är bakom bilen, och skulle det komma ett barn snett bakifrån så kan det till och med bli farligt. I nya bilar är det enklare för de har backkameror installerade redan från början. Min bil har inte det så jag får köpa en backkamera på nätet tror jag. För det skulle få mig att känna mig tryggare varje gång jag ska backa. 

Igår var det nära

Det finns en anledning till att jag vill skaffa mig en backkamera. Igår så var jag tvungen att backa och det slutade inte så bra får jag säga. Det stod en stolpe PRECIS i den vinkeln som man inte ser något alls och jag upptäckte den inte förrän jag hörde ett läskigt ljud från plåten. Så nu behöver jag en plåtslagare också. En kompis tipsade lite snyggt om att kolla på olika bilskärmar och kameror och jag är nog benägen att hålla med. 

När jag ändå håller på och letar efter såna saker så kommer jag nog att kolla upp även andra prylar till bilen. En ny mobilhållare är en sak jag behöver och bara för att det är kul så kommer jag också att kika lite på en ny bilstereo tror jag. 

16 Sep 2020

© 2024 Inwe.se. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.