Ska ni gifta er?

Ni vet, förra året var ju jag på ett vackert bröllop i Skåne. Det var fest efteråt på en vacker vingård, som jag bara måste rekommendera. Ni kan se den här; www.bröllopskåne.se. Så är det att ni är mitt i planeringen av ett eget bröllop och inte bestämt var ni ska vara så är det inte fel att kolla in det stället. Jag tyckte det var perfekt och hade gärna själv haft fest där. Just att gifta sig innebär ju att man måste ordna med en massa saker. Det märkte jag av när jag var på bröllop förra året. Dock hade de lite hjälp av en bröllopsplanerare. Det är så klart inte ett måste.

Smarta checklistor

För er som inte anlitar någon utan ska planera ert bröllop på egen hand, ni kan ta hjälp av internet. På nätet finns det en massa bra sajter, för just bröllop. Många av dem har checklistor som är smarta att ladda ner och skriva ut. Dessa kan man ju sedan justera hur man vill. Sedan har dessa sajter även en massa annat bra som man kan behöva veta eller så kring bröllop. Det är vett och etikett, förslag på klänningar, frisyrer, smink och en massa mer.

Just att planera och göra det i god tid, det är en sak de allra flesta sajter om bröllop skriver. Upp till ett år måste man ha på sig. Det är förståeligt, eftersom det är mycket som ska hinnas med. 

30 May 2019

© 2024 Inwe.se. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.