Ta hand om sig på ett bra sätt

Jag har alltid tyckt om att boka in mig på massage. Det är skönt att bli omhändertagen och kroppen känns nästan som ny efter att man fått en massage. Jag har nu upptäckt med att jag kan i stort sett hitta massage vart i landet jag än befinner mig. Detta tack vare Timecenter.se. Detta är en sida där man kan söka efter massörer utifrån stad. Så oavsett om jag är i Göteborg, Stockholm eller Malmö, så kan jag nu hitta en massör som passar mig. Det är ju perfekt, att kunna hitta alla samlade på ett ställe på det viset.

Massage utifrån livssituation

Det finns idag en mängd olika typer av massage. Det finns bland annat bindvävsmassage, energimassage, fibromassage och setaimassage. Den vanligaste typen av massage är dock klassisk massage, som passar dig som har spänningar i kroppen eller känner dig mycket stressad och pressad. Även thaimassage är något som kommit allt mer att bli en massage många i Sverige bokar in sig på.

För min del är det oftast den klassiska massagen som gäller. Man får kroppen kramad, gniden och knådad, ofta med olja. Det ger en skön avslappning tycker jag. Den klassiska svenska massagen, kom till redan på 1800-talet genom en man vid namn Per-Henrik Ling. Denna typ av massage passar till alla egentligen, oavsett om man aldrig tidigare fått en massage eller om man är en person som bokar in sig ofta.

Välj massage utifrån vad du känner att du behöver!

26 Jan 2016

© 2024 Inwe.se. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.